Lär känna oss

Vi lever tillsammans med våra kunder. De litar på att vi lagar mat som gör deras kroppar starka. Därför ringlar kön sig lång framåt lunchtid och därför kommer många förbi på väg hem från jobbet.

Redan från starten har vi vågat ifrågasätta rådande sanningar. Vi pratade om vår kärlek till hälsa och balans långt innan det blev en trend. Vi införde den första hälsotallriken i Sverige och var tidiga med wraps.

Så medan vissa saker aldrig förändras, exempelvis kärleken till råvarorna, så kommer vissa saker alltid att förändras, exempelvis vår nyfikenhet inför nya smaker.

Träning och livet

Vi mår bra när vi är i balans. Även om han aldrig skulle erkänna det själv, så är Meshmesh en förebild för många. Han tar inga genvägar och vet vilken njutning en investering i hälsa kan ge. Han stiger upp långt innan du vaknat och delar gärna med sig av sina insikter. Det är därför han är på plats varje dag. Det är därför han orkar leta upp de bästa paprikorna sex dagar i veckan och skicka tillbaka äpplen som inte håller måttet. Meshmesh är ständigt på jakt efter nya ingredienser och kombinationer som hjälper dig att vara i balans. Det är vårt framgångsrecept.

Next in line, please!