Om vår mat

Vi vill inte ha hundra rätter på menyn. Vi väljer bort varje dag för att erbjuda några saker som vi gör riktigt riktigt bra. Bättre än någon annan.

Vi vill också servera den på ett sätt som underlättar ditt liv. Som gör att du kan se oss som ett pitstop på vägen, en påfyllning av den energi som du behöver.

Vi tror att kropp och sinne hör samman. En stark kropp ger ett starkt sinne. Därför fokuserar vi på mat som gör din kropp stark. Varje dag.

Juicer

Vi pressar våra populära juicer, proteindrinkar och smoothies av solmogna apelsiner, äpplen och jordgubbar.

Ofta kompletterar vi också med ytterligare smaker utefter säsong.

Sen toppar vi med med godsaker som Guarana och Spirulina för att göra kroppen stark!

Rätter

Mexikanare och greker har ätit wraps sedan 1800-talet. Men det var först på 90-talet som det mjuka omslutande brödet fick ett riktigt genomslag. I soliga Kalifornien utvecklades en ny typ av wrap som var både hälsosam och god. Med Meshmesh fick den komma hela vägen till Sverige och Östermalmshallen.

Sedan lång tid tillbaka finns det inte ett kafé i Sverige som inte har en ”hälsotallrik”. Men få vet att hälsotallriken uppfanns av Mesh, grundare i början av 90-talet. Med grönsaker som bas, olika salladssorter, lite frukt, topping med grillad kyckling, lax eller räkor. Lägg till råris, bulgur eller quinoa. Baam, där har vi det: hälsotallrik, invented by Mesh. Hos oss får du sätta ihop din hälsotallrik precis som du vill. För att du vet bäst vad som gör din kropp stark!