Om Meshmesh

MeshHistorien om Meshmesh är också historien om Mesh. På 70-talet lämnade han folkmyllret i Kairo för att hamna i Sverige. Kvar var de flesta i familjen och allt han kände till.

Utan språkkunskaper, examen eller kontakter var det få dörrar som stod öppna för den då 13-åriga Meshmesh. Men det som många skulle känna vara övermäktigt blev starten på en lång resa av hårt arbete, disciplin och kärlek till människorna runt omkring.

En resa där Meshmesh stigit upp tidigt varje dag, tagit hand om sin kropp och fokuserat på bästa möjliga kost och träning. Ett framgångsrecept som faktiskt gjort hans kropp till förebild för många i omgivningen (något han aldrig för sitt liv skulle erkänna själv).

Den starten i livet har också fört med sig en ödmjukhet som han tagit in i allt han gör. Många av de som arbetar på Mesh har en gång i tiden varit oslipade diamanter. Meshmesh har hjälpt dem att hitta sin unika glans via disciplin och kärlek, hårt arbete och yrkesstolthet. Det är värden som han själv aldrig släpper, och som också påverkat många runtomkring honom, både privat och yrkesmässigt.

Alla människor har en historia. Historien om Meshmesh lär oss om livet. Att allt är möjligt. Att du kan nå långt om du tar hand om din kropp. Att kärlek och hårt arbete tar dig dit du vill.

Bakom varje wrap, juice och hälsotallrik finns det här drivet. Den kärleken. Till maten, till dig som gäst, till Sverige. Meshmesh gör det för att du ska känna trygghet att vi gör din kropp stark varje dag. Som han själv alltid gjort.